Pakering

Hej alle her på siden. Håber at I lige giver jer tid til at læse dette. Først vil jeg sige velkommen til alle de nye som er kommet til her på siden og også flere nye ansigter på Marinaen. Vi er blevet udfordret lidt her i starten af året, da der har holde rigtig mange nyere biler på pladsen kl. 18. Håber i vil parkere som vi har gjort de første år. Nemlig ude i begge sider af pladsen. Måske begynde at parkere nede fra og så op efter. Så er der er chance for at de nyere biler når at køre inden vi får fyldt pladsen op. I kan se på disse foto jeg har vedlagt, så kan i hurtigt se forskellen.

 

Håber at alle forsat huske at rydde op efter sig selv, så vi ikke får skyld for det svineri, som der er skrevet om at der er kommet på Marinaen. Håber at vi får en god sommer og masser af hyggelige træf på Køge Marina. Mvh. Admin.