Træf i Haslev

Til Kør til Køge – Veteranbil Træf.
Haslev Kulturgruppe arrangerer Haslev Kulturnat d. 24-9 og temaet er “Barndommens gade”. Så vi synes det kunne være fantastisk, hvis der kunne komme Veteranbil Træf i Haslev den dag. Vi kan forstå der har været en uheldig oplevelse med Haslev Handelsstadsforening tidligere på sommeren. Men denne kulturnat arrangeres af Haslev Kulturgruppe, så vi håber I kan se bort fra tidligere (måske lidt dårligere) oplevelse i Haslev. Vi har sammensat et bredt program med masser af underholdning og aktivitet i og omkring Jernbanegade. Vi har booket P-pladsen foran rådhuset, hvor veteranbiler kan holde til. Desuden håber vi det kan lade sig gøre at lave et optog af køretøjer fra fordums tid. Vi har fået fat i en landauer hestevogn, som vi forestiller os kan køre forrest ned igennem Jernbanegade ca. kl. 16.30 efterfulgt af veteranbiler samt også Puck Maxi knallerter (Klubben cc50 deltager). Optoget forestiller vi os kan være appetitvækker til at komme forbi P-pladsen ved rådhuset senere på aftenen og se de flotte køretøjer. Vi vil prøve at få en af os i Haslev kulturgruppe til at modtage jer på P-pladsen. Så vi håber, at vi kan få positiv tilkendegivelse fra jeg om deltagelse i Kulturnatten i Haslev. På forhånd tak.