Vigtigt Vigtigt Vigtigt.


Hej alle. Nu kommer der en lang og kedelig tekst som det er meget vigtigt at i læser. Først vil vi sige at det er super skønt at se så mange veteran og klassisk køretøjer på Marinaen. Det håber vi selvfølgelig vil fortsætte. Men hvis vi skal det er der nogle regler som skal overholdes. Vi har idag haft en god snak med Kenneth som er havne chef. En rigtig flink mand som kun vil os det bedste. Men han har jo også nogle ting at han skal overholde. Det er blandt andet, at der SKAL være plads til autocamper på grus pladsen. Derfor må vi ikke holde inde i den røde område, se billederne. Der skal også være god plads så de kan køre ind på pladsen. Husk de betaler for at være der. Så udover autocampere, vil gøre så meget vi kan så det kun er køretøjer over 25 år på grus pladsen. Når der så er fyldt op, må der holdes på de normale p pladser. Som vist indenfor det gule område. Vi vil også opfordrer jer til at sidde bag eller foran jeres bil og ikke imellem dem. Så er der jo plads til flere. Undgå også unødvendigt larm. Til sidst så håber vi ikke at det var KørTilKøge folk som fik den ide at lave dæk afbrænding på Marinaen i aften Ca. 21.30. Håber at vi sammen kan finde ud af det så vi kan blive ved med at holde til på Køge Marina.
Mvh. Admin. ☀️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *